ΕξελίξειςΠολιτική

Συνάντηση Δ. Κωνσταντόπουλου με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλ/νίας

konstantopoulos-stratiotikoi

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και εκπροσώπων της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση και τα οποία είναι οικονομικά, υπηρεσιακά και εργασιακά.

Με απόφαση του ΥΕΘΑ κλείνει το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην πόλη του Μεσολογγίου και αυτό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα ήδη οξυμένα προβλήματα της περιοχής και των υπηρετούντων στρατιωτικών.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ζητήματα όπως η χρέωση των διοδίων , η αποζημίωση της Νυχτερινής Απασχόλησης και το αμετάθετο των στελεχών των Ε.Δ μετά από 25ετή υπηρεσία είναι μερικά από τα θέματα τα οποία περιλαμβάνονται στο ενημερωτικό υπόμνημα που δόθηκε από την Ένωση στον κ. Κωνσταντόπουλο.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος από τη μεριά του δεσμεύθηκε να αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, στην κατεύθυνση της στήριξης του πολύπλευρου και ιδιαίτερα σημαντικού έργου τους σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button