ΜουσικήΡοή Ειδήσεων

Στην 4η Συνάντηση Χορωδιών στο Μεσολόγγι το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” (φωτο)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, συμμετείχε με τη Χορωδία του στην 4η Συνάντηση Χορωδιών το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων, οι οποίοι απέδωσαν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών με την καθοδήγηση της κυρίας Ευσταθίας Γρέντζελου, Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και με συνοδεία στο πιάνο της εθελόντριας κυρίας Ειρήνης Μαμασούλα.


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», το μέλος κυρία Ασπασία Καρατζογιάννη ευχαρίστησε θερμότατα για την τιμή της συμμετοχής του Εργαστηρίου στην εκδήλωση και μίλησε για τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων, τονίζοντας τη σημασία της μουσικής στην εκπαίδευσή τους για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Στο φουαγιέ της αίθουσας λειτουργούσε μπαζάρ με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριο Μπουσμπουρέλη, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου Μαέστρο κ. Σπύρο Χολέβα” καταλήγει η ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button