Αυτοδιοίκηση

Συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

po-apostolakis-ypodomonΤρεις συναντήσεις μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, με τον κ. Γιώργο Δέδε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, με τον κ. Σταύρο Καραγκούνη (από την Κυψέλη Αγρινίου), διευθυντή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, όπου συζητήθηκαν θέματα οδοποιίας που αφορούν στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Ακτίου – ΒόνιτσαςΑ

“Μέσα ένα πολύ καλό πνεύμα άριστης συνεργασίας συνεχίζονται οι συναντήσεις για θέματα οδοποιίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη κα. Χρ. Σταρακά, όπως με και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.  Το πνεύμα της άριστης συνεργασίας επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ένταξη του έργου: Οδικό δίκτυο Κατούνα –Λουτράκι με το ποσό των 3.550.000 €.

Πιστεύουμε, όπως όλα δείχνουν, πως μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εξελίξεις στα οδικά δίκτυα του Δήμου μας και θα δοθούν έτσι λύσεις σε προβλήματα που για πολλά χρόνια μένουν άλυτα και αφορούν στις από κοινού μακροχρόνιες προτάσεις και προσπάθειες του Δήμου μας και της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button