Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας ενόψει του Β’ Παναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Β’ Παναυπακτιακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΟΣΥΝ) και μέλη της οργανωτικής επιτροπής είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Κορτωνιά, τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνιο φράγκο και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Μπουλέ και κ. Γεώργιο Γούλα. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον τέως Δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση.

Επίσης συναντήθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ναυπακτίας – Δωρίδας με τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Σούζα και μέλη του προεδρείου. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Μένιο Χάρο. Υπήρξαν συναντήσεις και με άλλους Ναυπάκτιους όσο ήταν δυνατόν, λόγω του περιορισμένου χρόνου.

Τέλος, συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα. Πέραν των θεμάτων του συνεδρίου τέθηκαν στη συζήτηση και άλλα θέματα της Ναυπακτίας.

Από την ΟΣΥΝ: Δήμητρα Δημαδάμα, Κωνσταντίνος Σάλτος, Αθανάσιος Καλαβουριώτης, Πάνος Κοτρώτσος και επίσης τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Ιωάννης Τσώτας και Ηλίας Δημητρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button