ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συναντήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου με Αστυνομία και Πυροσβεστική

Συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής πραγματοποίησε χθες η νέα Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου, θέτοντας σε προτεραιότητα, σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του Δημάρχου Κώστα Λύρου, την ασφάλεια των δημοτών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση του Δημάρχου με αφορμή τις χθεσινές συναντήσεις:

“Σε προτεραιότητα η ασφάλεια των δημοτών.


Τα γενικότερα θέματα ασφάλειας, κυκλοφοριακής ρύθμισης, σήμανσης και ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών, ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησής μας σήμερα με τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές.

Συγκεκριμένα έγιναν επικοδομητικές συναντήσεις με τον Ταξίαρχο, Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κακούση και την Αστυνομικό Υποδιευθυντή κυρία Ευανθία Τζώτζου.

Σε επίσης άριστο κλίμα και με αμέριστη διάθεση καλής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Χριστόφορο Μπόκα.

Η πολιτική προστασία και το μείζον θέμα της μεταστέγασης των υπηρεσιών Αστυνομίας και Πυροσβεστικής απασχόλησε τις συναντήσεις μας και δόθηκαν δεσμεύσεις ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια και προς πάσα κατεύθυνση, η μεταστέγαση αυτή να πραγματοποιηθεί όσο πιο γρήγορα και άρτια”.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button