ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνάντησε Παπαναστασίου το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Οι προτάσεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των μελών του ΔΣ με τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε μια ουσιαστική  συζήτηση, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Αγρινίου για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.  Συγκεκριμένα για τη διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου, για τη βελτίωση συνθηκών εργασίας, για τις υπερωρίες προσωπικού και την έλλειψη προσωπικού, για τη μη αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της εξαήμερης εργασίας, για τη μονιμοποίηση  ΕΣΠΑ, το θέμα της απόδοσης  χωρίς διαδικασιών έφεσης των διεκδικήσεων των εργαζόμενων σε ΜΑΠ παλαιοτέρων ετών και την αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού.


«Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το κλίμα συνεργασίας και τη θετική διάθεση απέναντι στη Δημοτική Αρχή. Αναγνωρίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες και την προσπάθεια που καταβάλλεται βεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα συνεχίσει σταθερά και απαρέγκλιτα να στηρίζει τα αιτήματα όλων των δημοτικών υπαλλήλων στα θεσμικά όργανα. Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας είναι  στόχος για τη Δημοτική Αρχή, όπως επισήμανε ο Γιώργος Παπαναστασίου», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

 

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button