Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»: συμβολικός περίπατος στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό. Ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση όλων μας, μικρών και μεγάλων! Αυτή τη φορά, η Δράση που διοργάνωσε η “ΑΛΚΥΟΝΗ”, περιελάμβανε όλους τους Φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αναπηρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι Φορείς από την πλευρά της Αχαΐας συγκεντρώθηκαν στο Ρίο. Οι Φορείς από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, στο Αντίρριο. Η “Αλυκόνη” έδωσε το σύνθημα και ο συμβολικός περίπατος στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”, ξεκίνησε!


«Η “ένωση” των Φορέων έγινε ταυτόχρονα στα μισά της Γέφυρας και για τις δύο πλευρές. Εκεί φορώντας μπλέ μπλουζάκια, χρώμα συνδεδεμένο με τον Αυτισμό, περάσαμε όλοι μαζί, ενωμένοι, το μήνυμα “ΑΥΤΙΣΜΟΣ : ΑΓΑΠΗ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ & ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ”.
Δυναμικό παρόν στο πλευρό της “ΑΛΚΥΟΝΗΣ” έδωσαν: η “ΕΨΥΠΕΑ” από το Μεσολόγγι, η “Ηλιαχτίδα” από το Αγρίνιο, το “Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” από το Μεσολόγγι, η “ΕΛΕΠΑΠ” Αγρινίου, το “ΕΕΕΕΚ” Ναυπάκτου, το “Θ.Π.Κ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ” από την Πάτρα, οι “ΜΑΧΗΤΕΣ” Πάτρας, “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” και η “ΕΨΥΕΠΕΑ” από την Πάτρα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους Φορείς για την συμμετοχή τους, καθώς και τους ανθρώπους της “Γέφυρας Α.Ε.” που από την αρχή αγκάλιασαν την όλη διοργάνωση και μερίμνησαν για τα μπλουζάκια που φόρεσαν οι ωφελούμενοι των Δομών!», αναφέρει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αλκυόνη Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button