Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συμβολική κινητοποίηση την Τρίτη στο Αγροτικό Ιατρείο Καινουργίου

Συμβολική κινητοποίηση στο Αγροτικό Ιατρείο στο Καινούργιο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας , με αφορμή την Ημέρα Δράσης της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών ιατρών.

Αναλυτικά:


“Σήμερα και μπροστά στις εξελίξεις η ΟΑΣ Αιτ/νιας, υπερασπίζοντας το συμφέρον της υγείας του λαού, στηρίζει τα αιτήματα των υγειονομικών.

Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής (παίρνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης) σε συμβολική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας μας αύριο 7 Απριλίου στο Αγροτικό Ιατρείο Καινουρίου στις 11.00 π.μ με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Yγεία που καλεί η ΟΕΝΓΕ.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως η κυβέρνηση, είναι στη λογική του «κόστους- όφελος» και προχωρά με το «βλέπουμε και κάνουμε». Οι ευθύνες είναι διαχρονικές για την ως τώρα υποστελέχωση και την απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας. Μπροστά, λοιπόν, στη κρίσιμη μάχη της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλή και να μην διεκδικούμε, άμεσα τώρα να ξεπεραστούν οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις.

Εκφράζουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς που δίνουν τη μάχη

Διεκδικούμε:

– Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

– Πλήρης στελέχωση και εξοπλισμός του Νοσοκομείου και όλων των δημόσιων δομών ΠΦΥ και Κέντρων Υγείας του νομού. Ιδιαίτερα για τα ΚΥ της υπαίθρου του νομού απαιτείται άμεση στελέχωση λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πληθυσμός της στην πλειοψηφία του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιακά).

– Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

– Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

– Άμεση ένταξη όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας στα ανθυγιεινά επαγγέλματα”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button