ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

400.000 ευρώ για συντηρήσεις δρόμων στις Δ.Ε. Θεστιέων, Παραβόλας και Παναιτωλικού

Πενιχρά τα ποσά, μπροστά στις ανάγκες

Μετά την χθεσινή υπογραφή μιας σύμβασης για τρεις Δημοτικές Ενότητες, σήμερα έγινε γνωστή η υπογραφή άλλης μιας, για συντηρήσεις οδών για τις Δ.Ε. Θεστιέων, Παναιτωλικού και Παραβόλας.

Πενιχρά πάντως, μπροστά στις ανάγκες που υπάρχουν, είναι τα ποσά που διατίθενται από τον δήμο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου:

“Το πράσινο φως για την έναρξη εργασιών ανακατασκευής στο οδικό δίκτυο Θεστιέων, Παραβόλας και Παναιτωλίου άναψε με την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Το έργο:” ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ-ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ”προϋπολογισμού 400.000 ευρώ αφορά εργασίες συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου και περιλαμβάνει ασφαλτοστρωμένους, τσιμεντοστρωμένους ή χωμάτινους δρόμους. Εκτείνεται σε όλη την γεωγραφική κατανομή των συγκεκριμένων Δημοτικών Ενοτήτων.”

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου είναι μια σημαντική παρέμβαση στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών.

Με το συγκεκριμένο έργο αποκαθιστούμε φθορές ετών. Ταυτόχρονα υπογραμμίζουμε την στόχευσή μας για βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.»

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button