Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Συμπόρευση Αγλαΐας Αλεξανδρή – Χαλιμούρδα με τον Θανάση Λύρο

Την συμπόρευση της με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο ανακοίνωσε η Αγλαΐα Αλεξανδρή – Χαλιμούρδα.

«Ευχαριστώ την Αγλαΐα Αλεξανδρή – Χαλιμούρδα από τα Φραγκουλέικα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Θ. Λύρος.


Σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου, να είμαι υποψήφια μαζί του, γιατί είναι ένας προσηνής άνθρωπος με γνώσεις, με μεγάλη εμπειρία, με ανιδιοτέλεια και προσφορά, ώστε ο Δήμος μας να μπορέσει να ξεφύγει από τη διαχρονική μιζέρια και να πάρει τη θέση που του αξίζει σε κάθε επίπεδο.

Εγώ με τις γνώσεις μου στο χώρο της Υγείας, όπου εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω.

Ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα. Παρά τις όποιες προσπάθειες που έγιναν από τους προηγούμενους Δημάρχους ο Δήμος μας τελικά δεν είδε την πολυπόθητη ανάπτυξη. Αντίθετα τα χωριά μας ερημώνουν, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Χρόνος για πειραματισμούς δεν υπάρχει. Όσοι έχουν μέχρι τώρα δοκιμαστεί δεν μπόρεσαν να φέρουν αποτελέσματα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να εκλέξουμε άνθρωπο που θα διαχειριστεί τα πολλά και μεγάλα μας προβλήματα με σύνεση, με σχεδιασμό, με δυναμικότητα, και είμαι βέβαιη πως αυτός είναι ο Δικηγόρος, Θανάσης Λύρος.

ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ
Νοσηλεύτρια»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button