Υγεία-Ομορφιά

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Τι είναι η Whey πρωτεΐνη και ποια τα οφέλη της

Όταν πρόκειται για συμπληρώματα πρωτεΐνης, η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος ή αλλιώς whey, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιούν bodybuilders, λάτρεις της άσκησης και όσοι τρέφονται υγιεινά.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι ακριβώς είναι η περίφημη whey πρωτεΐνη, ποια είναι τα οφέλη της στην υγεία και γιατί αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να πετύχεις τους στόχους σου.

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Ηκαθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πολύ χαμηλές ποσότητες σε υδατάνθρακες και καθόλου λακτόζη. Επιπλέον, περιέχει και τα 3 περίφημα BCAA, δηλαδή τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (Λευκίνη, Βαλίνη, Ισολευκίνη), που αποτελούν και τα κυριότερα συστατικά των πρωτεϊνών στους μυς και είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του μυϊκού ιστούκαι τη δημιουργία μυϊκής μάζας.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως τα συγκεκριμένα αμινοξέα, δεν μπορεί να τα παραγάγει μόνος τουο ανθρώπινος οργανισμός και γι’ αυτό και η συγκεκριμένη πρωτεΐνη θεωρείται ο βασιλιάς των Πρωτεϊνών!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας, είναι η κορυφαία goldstandardwhey πρωτεΐνη  από την OPTIMUM, η οποία έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη συνεχόμενα τις χρονιές 2005 – 2015.

Ποια είναι τα οφέλη της στην υγεία;

Η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος, είναι ιδανική για αυτούς που αναζητούν γράμμωση, αλλά και για αδυνάτισμα. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, εκτός του ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, ακόμα και τα 3 BCAAπου δεν είναι σε θέση να παράγει μόνος του ο οργανισμός, έχει επίσης τα εξής οφέλη:

  • Απορροφάται γρήγορα από τους μυς και επιταχύνει την ανάπτυξη, την αποκατάσταση και την συντήρησή τους
  • Η χρήση της είναι ιδανική για δίαιτες απώλειας βάρους και για πρόγραμμα διατροφής, που έχουν σχεδιαστεί για την αύξηση μυών
  • Προσφέρει την μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη
  • Δεν περιέχει καθόλου λακτόζη
  • Είναι εξαιρετικά εύκολη στην ανάμειξη
  • Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες

Τώρα το μόνο που μένει, είναι να τη δοκιμάσεις για να δεις τα αποτελέσματα με τα μάτια σου!

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ActiveBody και βρες όλα τα κορυφαία και επώνυμα συμπληρώματα διατροφής, συμπληρώματα πρωτεΐνης ανάλογα με τους στόχους σου και πολλές μοναδικές προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button