Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συμπαρίσταται στους αγρότες που δικάζονται το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας

Αύριο στο Μεσολόγγι για το μπλόκο του 2019 στο Χαλίκι

Στο πλευρό των αγροτών που δικάζονται αύριο στο Μεσολόγγι για το μπλόκο του Φεβρουαρίου του 2019 στην Ιόνια οδό , στην τοποθεσία Χαλίκι, στέκεται με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά:

«Άλλο ένα αγροτοδικείο θα γίνει στο νομό μας  και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι την Τρίτη 13 Απρίλη . Οδηγούνται σε δίκη τέσσερις αγρότες για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις το Φεβρουάριο του 2019 στην Ιόνια οδό , στην τοποθεσία Χαλίκι.

Το σωματείο μας εκφράζει  τη συμπαράστασή του  στους συναγωνιστές αγρότες . Στη δίκη θα παρευρεθεί  αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής  του παραρτήματος του σωματείου μας στο Μεσολόγγι.

Είναι απόλυτα δίκαιος αγώνας  μικρομεσαίας αγροτιάς , για  αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος , για κατώτερες εγγυημένες τιμές στο προϊόντα τους που θα  ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης,  για αφορολόγητο πετρέλαιο, για να μη γίνουν πλειστηριασμοί  πρώτης κατοικίας  ή χωραφιών.

Αυτός ο αγώνας επιβίωσης των φτωχομεσαίων  αγροτών ενοχλούσε  και ενοχλεί όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις  και τα αφεντικά που υπηρετούν , στήνοντας  διαχρονικά  σε όλη τη χώρα αγροτοδικεία, για να περιορίσουν  το αγωνιστικό φρόνημα  των αγροτών .

Καλούμε τους φορείς της περιοχής  να συμπαρασταθούν στους συναγωνιστές αγρότες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button