ΕξελίξειςΠολιτική

Συμπαράσταση σε κοινωνικούς φορείς από την ΝΟΔΕ την περίοδο του Πάσχα

po-node-xamog9 (640 x 480)

Για τις γιορτές του Πάσχα η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά επισκέψεων σε χώρους όπου υπάρχει η ανάγκη “να δείξουμε τη συμπαράστασή μας σε ανθρώπους και χώρους όπου απουσιάζει η φροντίδα και η μέριμνα από την ελληνική πολιτεία.”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της κομματικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Αιτωλ/νία.

po-node-xamog2 (640 x 480)

“Κινούμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών και του θείου δράματος και στηρίζουμε με τη συμβολική μας αυτή κίνηση τους συνανθρώπους μας, τα παιδιά που η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αδιαφορία τους οδήγησαν σε αδιέξοδες καταστάσεις και τους στέρησαν το χαμόγελο από τη ζωή. Τους λέμε ότι είμαστε δίπλα τους, μοιραζόμαστε την αγωνία τους και θα παλέψουμε να ξανάρθει η ελπίδα και η αξιοπρέπεια στη ζωή τους. Για αυτό το λόγο επισκεφθήκαμε το χώρο που στεγάζονται τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού στα Καλύβια Αγρινίου όπου σε μια συμβολική μας κίνηση μοιράσαμε δώρα και ευχές για τις Άγιες μέρες που έρχονται.”, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ.

po-node-xamog3 (640 x 480) po-node-xamog4 (640 x 480) po-node-xamog5 (640 x 480) po-node-xamog6 (640 x 480) po-node-xamog7 (384 x 512) po-node-xamog8 (640 x 480)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button