Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συμμετέχει στο συλλαλητήριο του Ε.Κ. Αγρινίου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποιεί ότι αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου σήμερα, 14-5, στην κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Σ.Υ.Π.Ε.Α., αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, την Παρασκευή 14-5-2021, στις 19.00, στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου, ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα της απλήρωτης 10ωρης δουλειάς και καλεί τα μέλη του συλλόγου να πάρουν μέρος μαζικά για να διεκδικήσουμε:

  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, όλων των κυβερνήσεων.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά κι ασφαλιστικά δικαιώματα, 7ωρο – πενθήμερο – 35ωρο.
  • Προσλήψεις προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Περιφερειών. Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, τις εκχωρήσεις αρμοδιοτήτων και τους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς. Στελέχωση και αναβάθμιση των δημόσιων ΚΤΕΟ.
  • Αυξήσεις στους μισθούς. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Ένταξη και νέων ειδικοτήτων στα βαρέα και ανθυγιεινά. Χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων κι αποζημιώσεων στους εργαζόμενους σε ειδικές συνθήκες και σε ελεγκτικούς μηχανισμούς.
  • Μέτρα προστασίας της Υγείας των εργαζομένων κι όλου του λαού. Άμεση ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας, πρόνοιας.
  • Κατοχύρωση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης δράσης των συνδικάτων και των συνδικαλιστών, κόντρα στην κλιμάκωση της καταστολής και του αυταρχισμού. Το κράτος και η εργοδοσία δεν έχουν καμιά δουλειά να παρεμβαίνουν στα συνδικάτα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΗ 2021,

ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ., ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Α

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ                     ΜΑΓΔΑ ΧΗΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ»

Ένα Σχόλιο

  1. Αλλη μία φαιδρή κινητοποίηση για την πόλη μας την δεδομένη χρονική στιγμή με τα τόσα πολλά κρούσματα… Οι άνθρωποι είναι ή στόκοι ή βαλτοί..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button