ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Όλα οδηγούν προς οριστική συμφωνία Βασιλειάδη – Λίγκας

Το Υφυπουργείο έχει λάβει άκρως θετικά… μηνύματα από την Super League και τις ομάδες και όλα δείχνουν συμφωνία για έναν χρόνο με… οψιόν ανανέωσης για την σύμπραξη NOVA – ΕΡΤ. Η πλευρά του Βασιλειάδη εφόσον διασφαλίσει πως την αμέσως επόμενη χρονιά οι 14 θα γίνουν 12 τότε θα δώσει το ΟΚ και για 2ο χρόνο επέκτασης της συμφωνίας με την σύμπραξη NOVA – ΕΡΤ.

Από τις επαφές που έχουν γίνει προκύπτει πως όλα βαίνουν σε συμφωνία με… φόντο τις 14 ομάδες και πολύ πιθανώς πλέι οφ και πλέι άουτ για του χρόνου.


Υπάρχει όμως ένα… τρικ εδώ.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το deal θα είναι για έναν χρόνο με… οψιόν ανανέωσης για άλλα τέσσερα. Και αυτό διότι όπως είναι γνωστό και σαφές και κανονιστικά η Λίγκα βγάζει προκήρυξη για έναν χρόνο.

Η πλευρά του Βασιλειάδη εφόσον διασφαλίσει πως την αμέσως επόμενη χρονιά οι 14 θα γίνουν 12 τότε θα δώσει το ΟΚ και για 2ο χρόνο επέκτασης της συμφωνίας με την σύμπραξη NOVA – ΕΡΤ.

Για το σκέλος των 12 πάντως υπάρχουν ακόμα ομάδες που αντιδρούν, οπότε στην παρούσα φάση φαίνεται πως θα προκύψει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις για έναν χρόνο και ότι μετά θα γίνει νέος κύκλος συζητήσεων.

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button