Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σύλλογος WE ACT: Ένα υπέροχο διήμερο με πολλαπλό σκοπό (φώτο)

Ένα υπέροχο διήμερο με πολλαπλό σκοπό: Η ανάδειξη & προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς – του τόπου που μας γέννησε. Διαδρομές φύσης και πολιτισμού στην Κοιλάδα Αχελώου & Όρη Βάλτου 2020.

Στα πλαίσια αυτού φιλοξενήθηκε από την ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ το Σαββατοκύριακο (5 & 6/9/2020) ο Όμιλος Φίλων Βουνού – Θάλασσας Βούλας Αττικής (Εξορμήσεις) που τήρησε το πρόγραμμά του κι ήρθε από μακριά προκειμένου να γνωρίσει το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και να σταλθεί το μήνυμα “Όχι πλαστικά – σε Natura περιοχές”.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ αναφέρει:

«Περιηγηθήκαμε στην Καλάνα, στα λιμνάζοντα νερά του Αχελώου, σε ιστορικές τοποθεσίες – στα βυζαντινά μνημεία του τόπου μας, στα πέτρινα γεφύρια μας, τα φαράγγια που μας ενώνουν, γευτήκαμε τη τοπική κουζίνα και καθαρίσαμε από πλαστικά μιας χρήσης, τη Natura ζώνη (δρόμος) στο ελατόδασος Περδικακίου.

Ευχαριστούμε για την όμορφη υποστήριξη, τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Χαλκιοπούλου Βασίλη Ταλιούρα, τον οδηγό Χρήστο Σωτηρίου, τον εθελοντή μας Κώστα Καρακώστα, την τοπική Κοινότητα Περδικακίου, τον Παναγιώτη Χαρίτο (βάρκα), τον Κώστα Γερονίκο (Ορ. Σύλλογο Αγράφων), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περδικακίου αλλά και Θυάμου, τους μουσικούς φίλους – ορειβάτες “Γιαννιώτες Μερακλήδες” καθώς και τον συνοδοιπόρο εθελοντή Χρήστο Σακαρίκα

Για την ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ
Χαρίτου Παρθενία».

Πηγή: katafylli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button