Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας: Συζήτηση στην Περιφέρεια για δράσεις και συνεργασία

Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημ. Ψαθάς” προχώρησε σε άλλη μια προγραμματισμένη συνάντηση και αυτή την φορά με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Φυσικά αυτή η συνάντηση έγινε με την συνεργασία και την παρουσία των άλλων δύο ποντιακών συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , του Συλλόγου Φάρος Ποντίων Πατρών και του Συλλόγου Ποντίων Απιδεώνα.


Τονίζει η σχετική ενημέρωση του Συλλόγου Ποντίων:

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Ι.Π Μεσολογγίου και μέλος του Συλλόγου μας κ. Κώστας Δαουτίδης τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και απέσπασε τα θετικά σχόλια των συνομιλητών μας για την κοινή πορεία και δραση μας.

Άλλωστε αυτή η συνάντηση δεν θα μπορούσε να γίνει μεμονωμένα , οι σύλλογοι μας εκτός της άριστης μεταξύ τους σχέσης, εργάζονται και πορεύονται για τα ίδια ιδανικά , στόχους και σκοπό.

Κατατέθηκαν οι κοινές μας προτάσεις και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία Περιφέρειας και των Συλλόγων μας, προτάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν και θα τις δούμε να πραγματώνονται στο άμεσο μέλλον.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Περιφέρεια Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας