Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου: «Αδύνατο να γίνουν εμβολιασμοί χωρίς προσλήψεις προσωπικού»

Ανοιχτή γενική συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας των νέων εμβολιαστικών γραμμών στο Ίδρυμα.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «Σήμερα ξεκίνησε η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας εξαιτίας του ανέφικτου προγράμματος που αποφάσισαν “οι υπεύθυνοι” ενώ ακολούθως αναφέρεται ότι «υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία των πολιτών είναι η Διοίκηση της Ν.Μ. Μονάδας Μεσολογγίου, η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ξεκίνησε η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας εξαιτίας του ανέφικτου προγράμματος που αποφάσισαν “οι υπεύθυνοι”.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία των πολιτών είναι η Διοίκηση της Ν.Μ. Μονάδας Μεσολογγίου, η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

ΖΗΤΑΜΕ να αλλάξει ΤΩΡΑ όλος αυτός ο σχεδιασμός και η ταλαιπωρία των πολιτών , διότι είναι αδύνατον με το υπάρχον προσωπικό να εμβολιαστούν από 170  άτομα/ ημέρα –μέχρι χθες-    680 άτομα / ημέρα από σήμερα, χωρίς προσλήψεις προσωπικού    (Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Διοικητικό)

Για εμβολιασμούς υπάρχει η Α΄ Βάθμια Υγεία ( Κέντρα Υγείας , ΤΟΜΥ κ.λ.π.)

Το Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο πρέπει να συνεχίσει την λειτουργία του για τους πολίτες και όχι να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο.

Για τους παραπάνω λόγους πραγματοποιήθηκε σήμερα Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στην Είσοδο του Νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button