ΑτζένταΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Σύλλογος Χαράστης: Δωρεάν εκπαιδευτικό διήμερο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών

Ο Σύλλογος Απανταχού Χαραστιωτών «Παναγία η Πολυσπορίτσσα» δωρεάν εκπαιδευτικό διήμερο στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου στο δημοτικό σχολείο Χαραυγής Αιτωλοακαρνανίας.

Η πρόσκληση:


Ο σύλλογός απανταχού “Χαραστιωτών Παναγία η Πολυσπορίτισσα ” σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Αττικής παρέχει δωρεάν ενημέρωση και εκπαίδευση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η αντιμετώπιση αναπάντεχων ασθενειών, κοινών τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής.

Ενώ ένας άνθρωπος επεμβαίνει σε ένα περιστατικό με καλή θέληση και με σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, η έλλειψη γνώσης οδηγεί με βεβαιότητα σε μη αναμενόμενα αποτελέσματα όπως παράταση του χρόνου ανάρρωσης ενός τραυματία ή την αδυναμία διατήρησης ενός θύματος θανατηφόρου περιστατικού, στη ζωή.

Καθώς τα ατυχήματα ποικίλουν από τον πνιγμό,την ρινορραγία μέχρι και την καρδιακή ανακοπή, θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να είναι έγκυρα καταρτισμένοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν έγκαιρα ένα επείγον.

Αναμένουμε την παρουσία σας!

xarasti

Χορηγούμενη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button