ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μια… ασυνεννοησία φαίνεται να προκάλεσε τις πολλές συλλήψεις επαγγελματιών εστίασης στο Αγρίνιο

Τα συνεχιζόμενα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται σχεδόν καθημερινά και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύονται φαίνεται πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν κενά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται παρερμηνείες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει με τις πολλές -δέκα στο σύνολο- συλλήψεις επαγγελματιών εστίασης στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης μέρας αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι περισσότερες συλλήψεις και προσαγωγές έχουν να κάνουν με το γεγονός οτι επιχειρήσεις δεν είχαν εγγεγραμμένη στην δραστηριότητα τους (ΚΑΔ) την υπηρεσία delivery. Δεν έγιναν δηλαδή επειδή είχαν ανεπτυγμένα τραπεζοκαθίσματα και πελάτες σε αυτά.

Έτσι, κρίθηκε πως παρανόμως έκαναν παράδοση φαγητού στο σπίτι και συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι. Αξίζει να σημειωθεί πως μερικοί από τους επαγγελματίες που οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, παρέχουν εδώ και χρόνια υπηρεσίες delivery στο Αγρίνιο.

Άλλωστε για το θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης άφησε περιθώρια στις επιχειρήσεις που κλείνουν να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες , τακτοποιώντας στη συνέχεια τα χαρτιά τους. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν σε γνώση της Αστυνομίας, που λειτούργησε με βάση το γράμμα του νόμου, ελέγχοντας για ποιές δραστηριότητες έχουν άδεια οι επαγγελματίες.

Φαίνεται πάντως πως το θέμα θα διευθετηθεί και οι κατηγορίες σε βάρος των επαγγελματιών θα αποσυρθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button