Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Συγχαρητήρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων κοινοποίησαν στον Τοπικό Τύπο κοινή τους συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή τις επιτυχίες μαθητών του σχολείου στις φετινές Πανελλαδικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου-ΛΤ συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες του σχολείου μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Είναι τα παιδιά μας που κατάφεραν μέσα από την κοπιώδη και συστηματική μαθητική προσπάθεια να πετύχουν στις εξετάσεις και γίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας. Η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση παρουσιάζει μεγάλο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, όντας παράλληλα σημαντικό από την άποψη της συλλογής εμπειριών για τη ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους απόφοιτους μαθητές της περσινής Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν στις Πανελλαδικές του 2019 σχολές υψηλής ζήτησης, Μουσικής ειδίκευσης, Πολυτεχνικές, Νομική, Ιατρική, Κτηνιατρική, Γεωπονικές, Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Παιδαγωγικές, Ξένων Γλωσσών, Ψυχολογίας, Οικονομικές, Μοριακής Βιολογίας, Κοινωνικών Επιστημών, Μαθηματικών, Αστυνομίας. Οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου είχαν την υπομονή και την επιμονή να αντέξουν το ωράριο του σχολείου, χωρίς αυτό να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε ό, τι προσπάθεια έκαναν, υποστηρίζοντας την αρχική επιλογή τους.

Συγχαρητήρια και στους γονείς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές των μαθητών –παιδιών μας συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Ολοκληρώνοντας η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αισθάνεται υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά, γιατί αυτά αποτελούν το αισιόδοξο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον της κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας η οποία στηρίζεται στη γνώση, στην παιδεία, στη δημοκρατία, στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή σταδιοδρομία σε όποιον τομέα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button