Άποψη

"Σύγκρουση με την Ε.Ε. και την ελληνική αστική τάξη"

po-kokkinovasilis-arpaΔήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ Πολυδεύκη Κοκκινοβασίλη

Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές του Γενάρη ως αποτέλεσμα της μη εκλογής πρόεδρου Δημοκρατίας αναδεικνύει την βαθιά κρίση του πολιτικού συστήματος ,  έκφραση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που χτυπά την χώρα μας , μη μπορώντας να ελέγξει την δυσαρέσκεια και την οργή από τις επιπτώσεις που επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία .

Με την σκληρή αντιλαϊκή ,αντεργατική ,πολιτική επιβολής με τα μνημόνια απ το μαύρο μέτωπο ΕΕ ΔΝΤ ΕΚΤ, ξένο και ντόπιο κεφάλαιο .

Η πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ,δείχνει πόσο εύθραυστες είναι οι πολιτικές συμμαχίες των αστικών κομμάτων.

 Η αλλαγή κυβερνήσεων ποτέ δεν έλυσε τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα χωρίς την πίεση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Για να επανέλθουν τα εργατικά δικαιώματα που αφαιρέθηκαν , να ξαναβρεί δουλειά ο κόσμος , να καταργηθεί η άγρια φορολογία , να απαλλαγούμε από την βάρβαρη πολιτική . Χρειάζεται σύγκρουση με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. και την ελληνική αστική τάξη. Η πάλη μας για έξοδο από το ευρώ και την Ε.Ε. είναι στενά συνδεμένοι με την πάλη για καλύτερη ζωή και επανακατάκτηση όσων έχουμε χάσει. Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση. Μια δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά ανοίγει τον δρόμο στις εξελίξεις . Θα αντιπολιτεύεται με την δύναμη και την ανάπτυξη  των αγώνων . Είναι η μόνη ικανή να πιέσει την κάθε κυβέρνηση για μια πολιτική υπέρ των εργατών και του λαού ,στον δρόμο για μια άλλη κοινωνία, αντικαπιταλιστική επαναστατική, σοσιαλιστική κομουνιστική , κατάργηση των εκμεταλλευτικών σχέσεων . 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close