Δυτική Ελλάδα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση του ΣΕΛ ΟΑΕΔ Νοτιοδυτικής Ελλάδος

epi-oaed1Τις θέσεις του Προεδρείου κατέλαβαν εξ ολοκλήρου οι συνάδελφοι της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» αφού διαθέτουν την σχετική πλειοψηφία (4-7) ενώ οι εκπαιδευτικοί της ΔΑΚΕ δεν εξεδήλωσαν την επιθυμία για κάποιο αξίωμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

“Η «ΑΤΑΞΙΑ» ως Ενιαίο Συνδικαλιστικό Δίκτυο Εκπ/κών ΟΑΕΔ , όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της κατάθεσε ολοκληρωμένη πρόταση προγράμματος δράσης του Συλλόγου, και έθεσε ως προϋπόθεση για τη συμμετοχής της μόνο αν γίνει αποδεκτή η αγωνιστική πρότασή της. Επειδή στην πρότασή της (που δημοσιεύουμε ποιο κάτω) δεν υπήρξε ανταπόκριση από καμία παράταξη ο εκπρόσωπός μας σε όλα τα αξιώματα ψήφισε λευκό.

Οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ δήλωσαν αρχικά ότι δεν θα συμμετέχουν τελικά όμως ψήφισαν λευκό στη συγκρότηση του Δ.Σ.

Μετά τις δηλώσεις αυτές και τοποθετήσεις διεξήχθη μυστική ψηφοφορίας και πρόκυψε η εξής σύνθεση του νέου Δ.Σ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Παναγοδήμος Υπ/ντής ΕΠΑΣ Αγρινίου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ρισσάκης Πέτρος, ΕΠΑΣ Αργολίδος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαδάκη Βαρβάρα, Υπ/ντρια ΕΠΑΣ Πάτρας

ΤΑΜΙΑΣ: Λαμπίρης Γιώργος, ΕΠΑΣ Καλαμάτας

ΜΕΛΗ: Παναγιώτης Σαρρής, ΕΠΑΣ Αργολίδος

Νίκος Κουρουμπέλης, ΕΠΑΣ Πάτρας

Θύμιος Παπαγεωργόπουλος, ΕΠΑΣ

Αργολίδος.

Ύστερα από τη συγκρότηση του Δ.Σ. ο εκπρόσωπος της «ΑΤΑΞΙΑ» υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ για λόγους πολιτικής ευθιξίας και αλληλεγγύης στον διωκόμενο συνάδελφο του ψηφοδελτίου Παναγιώτη Πανογεώργο της ΕΠΑΣ Αγρινίου, στα πλαίσια της απόφασης της προσωρινής γραμματείας της κίνησης, όπου αυτός πλέον είναι το τακτικό μέλος στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου. Στη συνέχεα ο συνάδελφος Πανογεώργος πήρε μέρος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ως τακτικό μέλος του.

Στην συνεδρίαση αυτή παραβρέθηκαν: το μέλος της ΟΕΛ ΟΑΕΔ συνάδελφος Άρης Δήμας της ΕΠΑΣ Αργολίδος και ο απερχόμενος Πρόεδρος Μάκης Γεωργακόπουλος.

Επίσης παραβρέθηκε και χαιρέτησε μετά την συγκρότηση του Προεδρείου ο Πρόεδρος της ΠΕΤΕΕΜ συνάδελφος Κώστας Κορδάτος ο οποίος εξέθεσε τις θέσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών κλάδου ΤΕ1-ΠΑΤΕΣ / ΣΕΛΕΤΕ για την εκπαίδευση στον ΟΑΕΔ και για την ΤΕΕ γενικότερα.

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της ΠΕΤΕΕΜ ζήτησε από το νέο Δ.Σ. τη συνεργασία με τον Σύλλογο για την διεκδίκηση λύσεων στα θέματα που αφορούν το σύνολο της τεχνικής  εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών της”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button