ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκλονισμένοι δάσκαλοι και μαθητές του 2ο Δημοτικού Παναιτωλίου από τον θάνατο του 11χρονου Κωνσταντίνου

Βουβός πόνος και ατελείωτη θλίψη στο Παναιτώλιο για τον θάνατο του 11χρονου Κωνσταντίνου Ψειμάδα.

«Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι ο ευγενικός, ο καλοσυνάτος, ο εκλεκτός μαθητής μας, ο αγαπημένος μας Κωνσταντίνος, για λόγους που ξεπερνούν την πεπερασμένη ανθρώπινη λογική μας, άφησε τη μικρή γήινη παρέα μας και βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου όπου και φοιτούσε ο 11χρονος.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

«Η σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, με μεγάλη οδύνη πληροφορήθηκε χτες 20 Οκτωβρίου 2020, τη θλιβερή είδηση της πρόωρης αναχώρησης του μαθητή μας Κωνσταντίνου Ψειμάδα. Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι ο ευγενικός, ο καλοσυνάτος, ο εκλεκτός μαθητής μας, ο αγαπημένος μας Κωνσταντίνος, για λόγους που ξεπερνούν την πεπερασμένη ανθρώπινη λογική μας, άφησε τη μικρή γήινη παρέα μας και βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Σύλλογος των διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της εκδημίας του μαθητή Κωνσταντίνου Ψειμάδα, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

-Να παρακολουθήσει ο Σύλλογος Διδασκόντων την εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
-Την ίδια ημέρα να κυματίζει μεσίστια η Σημαία του Σχολείου μας σε ένδειξη του βαρύτατου πένθους μας.
-Αντί στεφάνου να διατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Αγρινίου.
-Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
-Αντίγραφο του παρόντος να παραδώσει αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων στην οικογένειά του.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

panaitolionews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button