Γεγονότα

Συγκίνηση στο… Reunion παλιών εκπαιδευτικών του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου (φωτο)

5o-gymnasio-kathigites (1)

Με νοσταλγία και συγκίνηση χτύπησε σήμερα στις 8 το πρωί το πρώτο κουδούνι μετά τις διακοπές του Πάσχα στο 5ο Γυμνάσιο του Αγρινίου.

Στο προαύλιο, μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ξεχώρισαν οι φιγούρες συνταξιούχων εκπαιδευτικών που πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής τους διαδρομής στο συγκεκριμένο σχολείο που βρίσκεται στην οδό Γούναρη, όπως και παλιότερα, όταν στεγάζονταν αλλού μέχρι το 2010, ως «Οικονομικό».

Η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης των παλιών καθηγητών του 5ου Γυμνασίου, ανήκε στον γυμναστή Βαγγέλη Τσάμπο και συνολικά αντάμωσαν 18 εκπαιδευτικοί που εργάστηκαν στο Γυμνάσιο από το 1980 μέχρι το 2010, ανάμεσα τους και τρεις πρώην Διευθυντές.

5o-gymnasio-kathigites (2)

Οι  συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί έγιναν θερμά δεκτοί από τον σημερινό διευθυντή του σχολείου κ. Αδάμη και τους καθηγητές, ενώ αμέσως μετά , συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου για ένα καφεδάκι και κουβέντα όπου αναπόλησαν τα παλιά, τα αστεία, χαρακτηριστικές  στιγμές της καθημερινότητας τους. Άλλωστε οι περισσότεροι, στο συγκεκριμένο σχολείο , πέρασαν τη μισή τους ζωή, όπως είπαν, έχοντας την ευθύνη για χιλιάδες “αγρινιωτάκια”…

Συγκίνηση επικράτησε όταν έγινε αναφορά και στους παλιούς εκπαιδευτικούς του σχολείου που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε να ξαναβρεθούν σύντομα.

5o-gymnasio-kathigites (3)

5o-gymnasio-kathigites (4)

5o-gymnasio-kathigites (5)

5o-gymnasio-kathigites (6)

5o-gymnasio-kathigites (7)

5o-gymnasio-kathigites (8)

5o-gymnasio-kathigites (9)

5o-gymnasio-kathigites (10)

5o-gymnasio-kathigites (11)

5o-gymnasio-kathigites (12)

5o-gymnasio-kathigites (13)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button