Αυτοδιοίκηση

Συγκίνηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Θ. Λαδά-αποχαιρετισμοί απερχόμενων και ευχές

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20141

Με αναφορά από τον πρόεδρο κ.Γρίνο, στο δυσάρεστο γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του αντιδημάρχου  Θεόδωρου Λαδά, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ξεκίνησε το πρώτο ,μετά την εκλογική αναμέτρηση, Δημοτικό Συμβούλιο για τον δήμο Αγρινίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε για τον κ. Λαδά με τα καλύτερα λόγια και ευχήθηκε να γίνει ένα ιατρικό θαύμα και να σταθεί και πάλι στα πόδια του: « η κατάσταση της υγείας του αξιόλογου ανθρώπου και συναδέλφου Θόδωρου Λαδά είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Γίνονται όμως και ιατρικά θαύματα, ας ελπίσουμε σε αυτό», είπε, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20142

 

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η αντιδήμαρχος κα Κωνσταντίνα Κατσαρή που αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στην αυτοδιοίκηση και ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό όσο και τον προηγούμενο δήμαρχο Θύμιο Σώκο για τις θέσεις στις οποίες την εμπιστεύτηκαν, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες της στο Πνευματικό Κέντρο,όλους τους αυτοδιοικητικούς του δήμου Αγρινίου για την προσφορά τους, αλλά και τους πολίτες που την στήριξαν: «Το όμορφο ταξίδι της αυτοδιοίκησης τελειώνει για εμένα εδώ. Το  «ευχαριστώ» είναι λίγο. Θα ήθελα να πω κι άλλα, αλλά η συναισθηματική μου φόρτιση δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω», είπε, ενώ για τον κ. Λαδά, σχολίασε πως η απουσία του είναι τεράστια.

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20143

Απευθυνόμενη στη συνέχεια στους Δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης, είπε: «Εύχομαι ως νέα Δημοτική Αρχή πλέον, να συνεχίσετε αυτό που παραλάβατε και μακάρι να το πάτε και ένα βήμα παραπάνω», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «η αγάπη μας και η αγωνία μας για αυτή την πόλη, πάντα θα μας ενώνει».

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20144

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καζαντζής χαρακτήρισε θετικό το πρόσημο που αφήνει η Ντίνα Κατσαρή στις θέσεις στις οποίες εργάστηκε: «η εργατικότητά της ήταν από τα πολύ θετικά της στοιχεία», είπε, για να συμπληρώσει ότι «αισθανόμαστε όλοι συνταξιδιώτες στο έργο του να κρατήσουμε τον δήμο σε ένα καλό επίπεδο. Η ευθύνη είναι μεγάλη. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και αντάξιοι της πόλης».

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20145

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βασίλης Νικάκης: «Το ταξίδι της αυτοδιοίκησης ήταν εξόχως σημαντικό και για μένα», ανέφερε, ενώ μίλησε για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που είχε ανθρώπους οι οποίοι «κράτησαν τον βαθμό της αυτοδιοίκησης σε υψηλό επίπεδο», σχολιάζοντας πως παλαιότερα κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Ευχαρίστησε θερμά δε, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρίνο.

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20146

 

Στη συνέχεια, εκτός ημερησίας διατάξεως ανεγνώσθη ψήφισμα των εργαζομένων των ΚΔΑΠ και του ΚΔΑΠ με Α Αγρινίου, σχετικά με την ανάγκη στήριξης των ΚΔΑΠ και του έργου που προσφέρουν σε όλη τη χώρα, ώστε να μην οδηγηθούν πολλά από αυτά σε κλείσιμο. Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο απουσίαζε πάντως ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

po-dimotiko-symvoulio-13-6-20148

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button