Δυτική ΕλλάδαΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Συγκίνηση στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου- μαθητές τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (φωτο)

Σε μια συμβολική κίνηση που συγκινεί προχώρησαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου για να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου διοργανώθηκε τις δύο τελευταίες ώρες του προγράμματος Εκδήλωση Μνήμης, στην οποία, πέρα από τις σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τις διακρίσεις του εκλιπόντος αθλητή, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του αθλήματος, να παρακολουθήσουν επίδειξη βασικών τεχνικών από τους αθλητές/συμμαθητές τους και να γνωρίσουν τις σημαντικές Πανελλήνιες και Πανευρωπαικές διακρίσεις των συμμαθητών τους.


Συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή που οι μαθητές με τις σχολικές του τσάντες σχημάτισαν την φράση «Αντίο Άλεξ…».

Η ανάρτηση του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου στα κοινωνικά δίκτυα:

«Θερμά Συγχαρητήρια, παιδιά! Σήμερα, 14-11-2022 συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα που ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε-Κβο-Ντό, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από κοντά μας υπογραμμίζοντας με τόσο τραγικό αλλά και εμφατικό τρόπο τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι για τη σωματική και ηθική υγεία της κοινωνίας μας και την αξία του ηθικού αποτυπώματος του αθλητισμού.

Έτσι με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου διοργανώθηκε τις δύο τελευταίες ώρες του προγράμματος Εκδήλωση Μνήμης, στην οποία , πέρα από τις σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τις διακρίσεις του εκλιπόντος αθλητή, τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του αθλήματος, να παρακολουθήσουν επίδειξη βασικών τεχνικών από τους αθλητές/συμμαθητές τους, να γνωρίσουν τις σημαντικές πανελλήνιες και πανευρωπαικές διακρίσεις των συμμαθητών τους (ΝΑΙ, στο σχολείο μας φοιτούν πρωταθλητές και πρωταθλήτριες!!!!), να σχηματίσουν με τις σχολικές τους τσάντε τη φράση: “Αντίο Άλεξ..” Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή τους, κο Γιαννιώτη, για την καθοριστική του συμβολή και την παρουσία του στην εκδήλωση, τους Γυμναστές μας, κα Ρεντζή και κο Διαμάντη καθώς και όλο το Σύλλογο των εκπαιδευτικών μας για την επιτυχία της εκδήλωσης. Και ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, παιδιά μας!»

4o gymn (1)

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button