ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκινεί το μήνυμα ασθενούς μέσα από την κλινική Covid του νοσοκομείου Αγρινίου (ηχητικό)

«Ακούστε τους γιατρούς, όχι τους τσαρλατάνους-κάντε τώρα το εμβόλιο»

Η περίπτωση του κ. Θανάση, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, είναι μια απο τις δεκάδες ή καλύτερα εκατοντάδες περιπτώσεις ασθενών απο την περιοχή, που νόσησαν από την Covid και χρειάστηκαν νοσηλεία,.

Ανοσοκατεσταλμένος, αν και πλήρως εμβολιασμένος ο κ. Θανάσης, κόλλησε κορωνοϊό στις 3 Δεκεμβρίου και εξαιτίας επιδείνωσης που παρουσίασε, έκανε εισαγωγή στην κλινική Covid. Εκεί που δίνονται καθημερινά όπως λέει, μεγάλες μάχες…

«Ακουσα μόνο το γιατρό μου και κανέναν άλλον, μόνο η επιστήμη μπορεί να δώσει λύσεις.  Αυτά που είδα , δεν θέλω άλλος να τα δει. Είδα ιατρούς – ήρωες που απο την πρώτη στιγμή έπεσαν πάνω καταπάνω, είδα νοσηλευτές και νοσηλεύτριες ντυμένες σαν ρόμποκοπ για δέκα ώρες , να μην μπορούν ούτε νερό να πιούν. Είναι εικόνες χαραγμένες μέσα στην καρδιά μου» λέει με συγκίνηση στο ραδιόφωνο του ΑΕΡΑ FM 99,5.

«Τρομερή» ακόμη χαρακτηρίζει την καθαριότητα και την απολύμανση που γίνεται απο τις καθαρίστριες του νοσοκομείου.


Πέρα όμως απο την ευγνωμοσύνη που νιώθει για το προσωπικό της κλινικής ο κ. Θανάσης, του οποίου η κατάσταση της υγείας βαίνει βελτιούμενη, έχει να πει κάποια πράγματα και για τους αρνητές.

«Γιατί οι Αγρινιώτες δεν ακούνε τους γιατρούς; Να τρέξουν οι πάντες να κάνουν τα εμβόλια τους, να σωθούν. Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα μιλούσαμε τώρα», λέει χαρακτηριστικά.

«Παράκληση, πες στον κόσμο να ακούει τους γιατρούς, όχι τους τσαρλατάνους. Εδώ δίνεται μάχη, υπάρχει μια δωρεάν λύτρωση , το εμβόλιο και δεν το πλησιάζουν. Γιατί; Πρέπει πρώτα να φτάσουμε στο αμήν;» ρωτά ο κ. Θανάσης, που καλώς εχόντων των πραγμάτων ίσως και αύριο, θα λάβει εξιτήριο, έχοντας μαζί του, πολύτιμες εμπειρίες ζωής.

Ακούστε το ηχητικό:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button