Δυτική Ελλάδα

Συγκέντρωση στην ιχθυόσκαλα Μεσσολογγίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προσκαλούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου σήμερα στις 8:30 μ.μ στην Ιχθυόσκαλα Μεσολογγίου, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου.

Η πρόσκληση των εργαζομένων
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου σας προσκαλούν  στη συγκεντρωση  διαμαρτυρίας, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου “Λαιμητόμος”, που θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 8: 30 μ.μ. στο Λιμάνι Μεσολογγίου (Ιχθυόσκαλα).

Η σχετική ανακοίνωση του Ε.Κ Μεσσολογγίου:

«Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας στις 16-7-2013 που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και συμπαραστεκόμενο στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλεί όλους τους εργαζόμενους, φορείς της πόλης και πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση συμπαράστασης που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου, σήμερα 15/7/2013 και ώρα 20:30 στον χώρο της ιχθυόσκαλας στο Λιμάνι Μεσολογγίου.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Μόνος δρόμος είναι η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής!

Αγώνας μαζικός και συνεχής!

Ή εμείς  ή αυτοί, άλλος δρόμος δεν υπάρχει»

Συμμετέχει και ο δήμος Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τα Σωματεία των Εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ – ΟΤΑ), στη ΔΕΥΑΜ, στον χώρο των Εκπαιδευτικών και του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 09:00 μμ στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου.

 Καμία απόλυση εργαζομένων.

Κανένας νέος άνεργος.

·       ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button