ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στον κόμβο Χαλικίου

Συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, πραγματοποιήθηκε στον κόμβο Χαλικίου, έπειτα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, το μεσημέρι της Τρίτης (7/2).

Συμμετείχαν αγροτοκτηνοτρόφοι σχεδόν απ’ όλο το νομό, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός από τον Τάκη Καραμήτσο μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, με αναφορά και στα ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή.


agrotes aitwloakarnania 3

Κάλεσμα κλιμάκωσης απεύθυνε ο πρόεδρος της ΟΑΣΑ, Σπύρος Κοτοπούλης, που τόνισε την «ανάγκη συνέχισης της πάλης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων και το επόμενο διάστημα».

Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία από το Χαλίκι στο Μεσολόγγι και συγκέντρωση έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους να επιδίδουν ψήφισμα στους εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής Δυτικής Ελλάδας.

Όπως τονίστηκε και στη συγκέντρωση στην περιφερειακή ενότητα, οι κινητοποιήσεις θα με νέες πρωτοβουλίες Ομοσπονδίας και Αγροτικών Συλλόγων άμεσα.

agrotes aitwloakarnania 5

Χαιρετίζει η ΟΑΣ τη μαζική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων. Αναλυτικά:

«Η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει τη μαζική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού που πραγματοποιήθηκε στον κόμβο Χαλίκι, στο Κεφαλόβρυσο.

Η συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων, αγροτών και κτηνοτρόφων, απ’ όλα το νομό, δείχνει το δρόμο, για τη συνέχεια.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε χαιρετισμός από τον Τάκη Καραμήτσο μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, με αναφορά και στα ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που μας βγάζουν στο δρόμο, στα αιτήματα που διεκδικούν αγρότες και κτηνοτρόφοι, στο νομό και πανελλαδικά.

Ο Σπύρος Κοτοπούλης, τόνισε την ανάγκη κλιμάκωσης και συνέχισης του αγώνα, με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρει η ΟΑΣ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία, από το Χαλίκι μέχρι το Μεσολόγγι, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, όπου παραδώσαμε ψήφισμα με τα προβλήματα και τα αιτήματά μας.

Συνεχίζουμε, με μαχητικότητα, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας!»

902.gr

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button