Γεγονότα

Συγκεντρώνουν καπάκια για αμαξίδιο για τη μαθήτρια που τραυματίστηκε στα Τριαντέικα

troxaio (4)

Συγκινητική πρωτοβουλία έχουν αναλάβει αυτές τις μέρες μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου του Αγρινίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη συμμαθήτρια τους σε τροχαίο ατύχημα στα Τριαντέικα Αγρινίου στις 20 Μαρτίου.

Οι συμμαθητές της ανήλικης, που είναι μαθήτρια της Α’ λυκείου, σοκαρίστηκαν, όπως είναι φυσιολογικό,  από τον σοβαρό τραυματισμό της στην σπονδυλική στήλη και το κινητικό πρόβλημα που όπως φαίνεται της έχει προκληθεί και ανέλαβαν πρωτοβουλία για να βοηθήσουν την ίδια και την οικογένεια της, με την αγορά ειδικού αμαξιδίου για την σταδιακή αποκατάσταση της κοπέλας. Η αγορά μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την συγκέντρωση ικανού αριθμού πλαστικών  καπακιών.

Η πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη και για αυτήν έχουν ενημερωθεί μαθητές και άλλων σχολείων αλλά και Πανεπιστημιακών Τμημάτων της περιοχής, ώστε να ενταχθούν στη προσπάθεια και φοιτητές.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα στο σύνολο της τοπικής σχολικής κοινότητας αλλά και σε φορείς, για να στέλνουν καπάκια που τυχόν συγκεντρώνουν  στο 4ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

“Στόχος μας είναι να μαζέψουμε 10.000 πλαστικά καπάκια για ένα αναπηρικό καροτσάκι που θα χρειαστεί για την  συμμαθήτρια μας όταν βγει από το νοσοκομείο μετά από πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε. Θέλουμε να κοινοποιηθεί η εκστρατεία μας περισσότερο και να έχουμε καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά μαθητής που επικοινώνησε με το agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close