Αυτοδιοίκηση

Συγχαρητήρια στον Απ. Κατσιφάρα από την Σοσιαλιστική Ομάδα της Επιτροπής των Περιφερειών

po-katsifaras4Τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, έδωσαν με επιστολές τους στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Επιτροπής των Περιφερειών κ.Karl – Heinz Lambertz και η Γενική Γραμματέας της CPMR (Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης) κ. Ελένη Μαριάνου.

«Οι ψηφοφόροι σε τίμησαν και πάλι με την ψήφο τους για το μέχρι τώρα έργο σου και την προσήλωσή σου σε ένα όραμα για μια περιφέρεια με δικαίωμα στην πρόοδο, που σέβεται όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της και εργάζεται σκληρά για να χτίσει ένα μέλλον βασισμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Lambertz.

Από την πλευρά της, η κυρία Μαριάνου επισημαίνει πως «η παρελθούσα θητεία σας συνέπεσε με μια εξαιρετικά δυσχερή περίοδο για τη χώρα, εντούτοις ανταπεξήλθατε στις όποιες δυσκολίες και η Δυτική Ελλάδα ανταποκρίθηκε δυναμικά στις απαιτήσεις της Περιφερειακής Συνεργασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλο αυτό το διάστημα η Διάσκεψη των Παρακτίων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές σας και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε επάξια στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη σας».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας είναι αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Επιτροπής των Περιφερειών, ενώ η Περιφέρειά μας κατέχει από την 1η Φεβρουαρίου 2013 ο την Α’ Αντιπροεδρία στην Διαπεριφερειακή Ομάδα «Αδριατικής Ιονίου» της Ένωσης Περιφερειών με ουσιαστική τη συμβολή της CPMR, συμμετέχοντας ενεργά στις διεργασίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την προετοιμασία του Σχεδίου Δράσης για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής Ιονίου και την πολιτική εδαφικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button