Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Συγχαίρει Σταρακά ο Δ. Κωνσταντόπουλος – «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Την Χριστίνα Σταρακά που εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει σε μήνυμα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» καθώς και «σύντομα η χώρα θα αποκτήσει υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση».


Το μήνυμα του Δ. Κωνσταντόπουλου:

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε! Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου στέλνει το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για την κοινωνία και τους πολίτες. Με αξιόπιστο αντιπολιτευτικό λόγο, όραμα και σχέδιο για τον τόπο. Με τον πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη αποδείξαμε ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει βαθιά ρίζα στην κοινωνία. Σύντομα η χώρα θα αποκτήσει υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση.

Ευχαριστώ τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί στην πρώτη γραμμή για την Αιτωλοακαρνανία. Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε για το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και να συγχαρώ την κα Χριστίνα Σταρακά για την εκλογή της.

Σε λίγες εβδομάδες κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Να εκφράσουμε μαζί το πλειοψηφικό ρεύμα της αλλαγής στην κοινωνία με το ΠΑΣΟΚ εγγυητή της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης και της Κεντροαριστεράς απέναντι στην κυριαρχία της ΝΔ. Η ελπίδα είναι εδώ!»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Δημήτρη δεν πειράζει.πληρωσες ένα λάθος σου. Πιο είναι αυτό; Στο Αγρίνιο ήσουν άφαντος.εκει ήταν η δεξαμενή και εσύ καθίσουν στην Αθήνα. Προχωράμε για πιο μεγάλη νίκη. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί και θα κερδίσει και πάλι μόνο με αυτόνομη πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button