Δυτική Ελλάδα

Συμπαρίσταται στους φωτογράφους ο Ε.Σ. Αγρινίου για τις φωτογραφίες ταυτότητας

koi-emporikos-syllogos

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου εκφράζει με ανακοίνωση του την συμπαράστασή του στον κλάδο των επαγγελματιών φωτογράφων της πόλης μας αλλά και της χώρας, σε σχέση με την διαφαινόμενη επιλογή της κυβέρνησης να τους αφαιρέσει από το φάσμα του έργου τους την φωτογραφία ταυτότητας.

Η ανακοίνωση:

“Η έκδοση της φωτογραφίας ταυτότητας είναι ένα αντικείμενο που χρόνια τώρα ο κλάδος των επαγγελματιών φωτογράφων διαχειρίζεται και εξυπηρετεί με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να τους αφαιρεθεί και να ανατεθεί αποκλειστικά και μονοπωλιακά σε εταιρεία που θα εφοδιάσει και θα εγκαταστήσει για αυτό το σκοπό ανάλογα μηχανήματα εντός των αστυνομικών τμημάτων (σε κάποια Α/Τ,  όχι σε όλα), είναι μια πέρα για πέρα εχθρική και εξοντωτική απόφαση για τον κλάδο των φωτογράφων.

Έρχεται να προστεθεί σε μια συνολική πολιτική με την οποία και με κάθε τρόπο η σημερινή κυβέρνηση και σε συνέχεια των προηγούμενων προσπαθούν να επιβάλλουν την μονοπώληση της αγοράς σε κάθε κλάδο της.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μονοπώληση σε όφελος των λίγων μονοπωλιακών ομίλων και ενάντια στα συμφέροντα των χιλιάδων μικρών εμπόρων, επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων.

Η απόφαση για την ΄΄ φωτογραφία ταυτότητας ΄΄ είναι η …….΄΄ ταυτότητα΄΄ της κυβέρνησης και ΄΄ φωτογραφίζει ΄΄ την επιλογή της και την απόφασή της με  ΄΄ ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει……΄΄ όχι μόνο στην αγορά αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button