Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ναυπακτίας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για όσους έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Ναυπακτίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συγκέντρωση σχολικών ειδών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για να βοηθηθούν μαθητές που έχουν ανάγκη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπακτίας, απευθύνονται άτομα τα οποία πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, με αποτέλεσμα να ζουν στα όρια της φτώχειας και να οδηγούνται σε κοινωνικό αποκλεισμό.


Σε λίγες μέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές και τις οικογένειές τους να καλύψουν αρκετές δαπανηρές προμήθειες για τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά, συγκεντρώνουν σχολικά είδη σε μια προσπάθεια να καλύψουν αρκετές ανάγκες σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:

Σχολικές Τσάντες, Γόμες – Ξύστρες, Μπλοκ ζωγραφικής, Φάκελοι με λάστιχο, Τετράδια (όλα τα είδη), Κασετίνες, Μαρκαδόροι, Μπλοκ Ακουαρέλας, Μολύβια-Στυλό, Ντοσιέ, Ξυλομπογιές, Ξυλάκια Αριθμητικής, Άτλαντες Γεωγραφίας, Κόλλες(στίκ & υγρές), Χάρακες-Διαβήτες, Λαδομπογιές-Τέμπερες, Διαφάνειες με τρύπες, Πλαστελίνες, Ψαλιδάκια, Κόλλες, Γλασσέ, Γκοφρέ, Α4.

Σημεία συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι:

• Κέντρο Κοινότητας-Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Θ.Νόβα 16-2ος όροφος(πλησίον πλατείας Πια)
• Παπαχαραλάμπειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου
• Σε Βιβλιοπωλεία της πόλης μας
• Στο Δημαρχείο
• Στα ΚΕΠ Ναυπάκτου

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button