ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Τι ισχύει σήμερα για τα σχολεία της Ναυπακτίας

Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου (έως και τις 10.3.2021) και το 2ο Γενικό Λύκειο (έως και τις 3.3.2021) είναι τα δύο σχολεία της Ναυπάκτου που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και εφαρμόζουν σύστημα τηλεκπαίδευσης, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι σχολικές μονάδες, που έχουν αναστείλει τη λειτουργία μόνο συγκεκριμένων Τμημάτων τους, είναι το 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου (έως και τις 28.2.2021) και το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου (έως και τις 4.3.2021).

Οι αποφάσεις για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο σύνολό τους ή συγκεκριμένων Τμημάτων τους, λαμβάνονται από την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και γνωστοποιούνται μετά από ενημέρωση των Διευθύνσεων Α/θμιας ή Β/μιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκτεταμένες απολυμάνσεις στα σχολικά κτήρια από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων. Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων περιορισμού της διασποράς του #COVID19, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η απολύμανση του ειδικά διαμορφωμένου οικίσκου του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, στον οποίο πραγματοποιούνται εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests και PCR).

“Ο Δήμος Ναυπακτίας παραμένει σε διαρκή ετοιμότητα για τον περιορισμό των κρουσμάτων και την προστασία των πολιτών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

emprosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button