Παναιτωλικος

Super League: Την Δευτερα για πρόεδρο και συζήτηση για ξένους διαιτητές

sup-omadesΈνα από τα πιο κρίσιμα ΔΣ στην ιστορίας της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί την Δευτέρα. Βασικό θέμα οι αρχαιρεσίες για νέο πρόεδρο και αντιπρόεδρο, ενώ μέσα στα θέματα είναι και η πρόταση του ΠΑΟΚ για ξένους διαιτητές. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 24/11/2014 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. κατόπιν της δήλωσης πρόθεσης παραίτησης του κ. Δ. Αγραφιώτη και της παραίτησης του κ. Ε. Σωπήλη από τα οικεία αξιώματα.

2. Περιστατικά βιαιοπραγιών κατά προσώπων στο χώρο του ποδοσφαίρου και η εν γένει διαμορφωθείσα κατάσταση.

3. Προσφυγές των Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα Πολιτικά Δικαστήρια – Συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε συνέχεια των από 03/09/2014, 08/10/2014 και 14/11/2014 αποφάσεων του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

4. Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις επιπτώσεις για Π.Α.Ε. που δε θα αδειοδοτηθούν από την Ε.Π.Ο. για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16.

5. Επανακαθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής της 11ης έως και 17ης αγωνιστικής.

6. Θέματα εκ της συνεργασίας με την εταιρεία Taf Sports Marketing A.E.

7. Γραφεία του Συνεταιρισμού / αλλαγή έδρας.

8. Αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συζητηθούν τα εξής θέματα :«1.Παραίτηση Χιου Ντάλας από τα καθήκοντα ορισμού και αξιολόγησης των διαιτητών. Κλήση του για παροχή εξηγήσεων σχετικά με την παραίτησή του. 2.Διερεύνηση της πιθανότητας για συνέχιση του Πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, εφόσον η ΕΠΟ επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών. 3. Προγραμματισμός συνάντησης Super League – υπουργού Δικαιοσύνης για να χαρακτηριστούν «κατεπείγουσες» και να επιταχυνθούν όλες οι ανοικτές έρευνες και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο».

9. Διάφορα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close