Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Super League: Πρόταση 21 εκ. ευρώ της Novibet για 5,5 χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Novibet έχει καταθέσει πρόταση-μαμούθ στη Super League, που φτάνει συνολικά τα 21 εκατ. ευρώ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της κεντρικής χορηγίας στη Super League και πλέον είναι θέμα ημερών να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα που απασχολεί τη διοργανώτρια αρχή από την αρχή της σεζόν. Θυμίζουμε άλλωστε πως ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έκλεισε χωρίς κεντρικό χορηγό στο πρωτάθλημα. Το εν λόγω θέμα συζητήθηκε εκ νέου στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο κι από κύκλους της διοργανώτριας εκφραζόταν η βεβαιότητα ότι πρόκειται να κλείσει άμεσα.


Μάλιστα, οι πληροφορίες του SDNA κάνουν λόγο για μία πρόταση μαμούθ που έχει κατατεθεί στη Super League από τη Novibet, η οποία μάλιστα αφορά σε πολυετή συμφωνία συνεργασία.

Συγκεκριμένα η γνωστή στοιχηματική εταιρεία έχει προτείνει να αναλάβει ως κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος για τα επόμενα 5,5 χρόνια, ήτοι μέχρι το 2028, προσφέροντας συνολικά ένα ποσό της τάξης των 21 εκατ. ευρώ! Φυσικά η πιθανή συμφωνία θα αφορά -και- στην ονοματοδοσία της Super League.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η προηγούμενη κεντρική χορηγία που είχε η Λίγκα, της απέφερε ετησίως περί τα 2 εκατ. ευρώ. Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη πρόταση, ιδίως σε συνάρτηση με τον χρονικό ορίζοντα που αυτή έχει, η οποία ουσιαστικά προσφέρει τα εχέγγυα για ένα πολύ καλύτερο προϊόν τα επόμενα χρόνια και παράλληλα δίνει τεράστια ανάσα στις ομάδες, ορισμένες εκ των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι η πρόταση της Novibet δεν είναι η μοναδική που έχει στα χέρια της η Super League, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλη στοιχηματική εταιρεία, τη Stoiximan.

Οι δύο προτάσεις πρόκειται να αξιολογηθούν από το Δ.Σ. της διοργανώτριας τις προσεχείς ημέρες, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση που θα φέρει… ζεστό χρήμα στα ταμεία του Συνεταιρισμού.

SDNA

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button