ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Ενωμένη πλην Παναθηναϊκού η Super League για τη διατήρηση των ποινών

Το Δ.Σ της Super League συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης και σχεδόν ομόφωνα, με μόνη διαφωνία αυτή του Παναθηναϊκού, κατέληξε στην απόφαση να μη δεχθεί την εισήγηση της ΕΠΟ για αλλαγή των ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης και τη διατήρηση της αφαίρεσης βαθμών.

Η νέα κόντρα της ΕΠΟ με τη Super League σχετικά με τις ποινές για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα καλά κρατεί, με τα δυο «μέτωπα» να μην υποχωρούν.

Αυτό προέκυψε και μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δ.Σ της Τρίτης (20/11) στα γραφεία του συνεταιρισμού, με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να συζητούν την πρόταση της Ομοσπονδίας για κατάργηση του μέτρου της αφαίρεσης βαθμών, κάτι που ψηφίστηκε την τελευταία στιγμή πέρυσι και έτσι απέφυγε τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.

Η Super League διατηρεί την ίδια στάση, όπως προέκυψε στο τέλος της συνάντησης, που ξεκίνησε μετά τις 14:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:30. Οι ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν στην απόρριψη της ΕΠΟ, τονίζοντας πως όλα θα μείνουν ίδια με πέρυσι, χωρίς αλλαγές.

Μιλώντας ο πρόεδρος του Πανιώνιου Γιώργος Δάρας και ο ομότιμός του στην ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, άφησα ένα ανοικτό «παράθυρο» για το αν θα αφαιρούνται 6 ή λιγότεροι βαθμοί.

Εξάλλου, στο ζήτημα της επιτήρησης, οι ΠΑΕ επανέλαβαν την αρνητική τους στάση απέναντι στο μέτρο, ξανά με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, που έχει θέση υπέρ της, θέση πάντως που είχε εκφράσει στο παρελθόν και δεν αποτελεί νέα εξέλιξη.

Δημήτρης Ρούσσος

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button