Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Με Λοβέρδο-Κωνσταντόπουλο οι συνδικαλιστές στρατιωτικοί της Αιτωλ/νίας (φωτο)

Την Παρασκευή, 14/12/2018, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΙΤ  Απόστολος Λεμονιάς και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών) Ευάγγελος Κατσούδας πραγματοποίησαν επίσημη συνάντηση με τον Τομεάρχη Άμυνας του ΚΙΝΑΛ  Ανδρέα Λοβέρδο.

Επίσης συναντήθηκαν και με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  Δημήτριο Κωνσταντόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση των Μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας και η ανάδειξη των ανησυχιών που διακατέχει τον τελευταίο καιρό τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους, λόγω των συνεχών υποβαθμίσεων στις Μονάδες
αυτές.

Τόσο ο Τομεάρχης Άμυνας του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την υπάρχουσα κατάσταση και εξέφρασαν την βούληση να προβούν σε
ενέργειες αρμοδιότητάς τους προκειμένου να δοθούν ξεκάθαρες και σίγουρες απαντήσεις στους στρατιωτικούς της Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΕΣΠΕΑΙΤ με ανακοίνωση της, χαιρετίζει την ανωτέρω πρωτοβουλία και ευελπιστεί συντόμως να υπάρχουν απαντήσεις και θετικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close