ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στρατιώτες του 2/39 Σ.Ε. και η Φιλαρμονική Μεσολογγίου είπαν τα κάλαντα στον Θανάση Μαυρομμάτη

Το πρωί της Τετάρτης 24 Δεκεμβρίου, το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς στρατιώτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και η Φιλαρμονική του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάση Μαυρομμάτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τους στρατιώτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και τα μέλη της Φιλαρμονικής για την παρουσία τους και τις όμορφες μελωδίες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατήρησης των εθίμων και της συνεργασίας όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας.


manrommatis

Ο κ. Θανάσης Μαυρομμάτης εύχεται στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και ειρήνη, και το νέο έτος να φέρει ελπίδα, πρόοδο και ευημερία για τον τόπο μας.

Δείτε την ανάρτηση του Θ.Μαυρομμάτη :

Χορηγούμενη
600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button