Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Στους ευρωπαϊκούς αθλητικούς αγώνες bocce συμμετείχε το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Συμμετοχή του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στους ευρωπαϊκούς αθλητικούς αγώνες bocce στην Πολωνία 9-11 Δεκεμβρίου.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 επέστρεψε, μέσα σε κλίμα χαράς και επιτυχίας, η αθλητική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» από την Βαρσοβία της Πολωνίας, όπου πήρε μέρος στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bocce που διεξήχθη από 9 – 11 Δεκεμβρίου 2022.


Οι νέοι που συμμετείχαν είναι: 1) Παναγιώτα Σιλεβίστα, 2) Ασπασία Γρίβα, 3) Δέσποινα Αυγέρη, 4) Θεόδωρος Σιλεβίστας, 5) Νίκος Γκόλιας και 6) Χριστόφορος Γιαννιτσέλης.

Τους νέους συνόδευαν ο Γυμναστής του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μανώλης Καραβίας και ο Υποδιευθυντής – Οικονομολόγος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Αθανάσιος Σαπλαούρας.

«Συγχαίρουμε τους αθλητές μας , που ανταποκρίθηκαν άριστα στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ταξιδιού στο εξωτερικό, που διαγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια και άμιλλα.

Τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα τέτοιου είδους εμπειρίες που τους εμψυχώνουν, ανεβάζουν το δείκτη της ποιότητας ζωής τους και αποδεικνύουν ότι οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με ανάλογη εκπαίδευση, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά», αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΣ του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»Μεσολόγγι – Αγρίνιο.

eleousa bocce (2)

eleousa bocce (3)

eleousa bocce (4)

eleousa bocce (5)

eleousa bocce (6)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button