Ροή Ειδήσεων

Στους δρόμους της Πάτρας εμφανίστηκαν οι οπαδοί του Σώρρα με σημαίες και ντουντούκες (φωτο-video)

opadoi-sorraOι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις έκαναν “απόβαση” σήμερα στην Πάτρα. Περί τα 600 άτομα που ήρθαν με λεωφορεία έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα εξελίχθηκε αυτοκινητοπομπή.

Αυτή την ώρα (18.36) αυτοκίνητο με ντουντούκα κινείται στο κέντρο της Πάτρας καλώντας τον κόσμο στην αποψινή συγκέντρωση στις 20.00 στα Ψηλαλώνια.


12.26 Η πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη και με οχήματα αλλά και πεζή. Το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα Ψηλά Αλώνια σύμφωνα με σχετικό βίντεο. Αυτή την ώρα η κεφαλή της πεζής πορείας βρίσκεται στην Τριών Ναυάρχων. Στην Πάτρα ήρθαν μέσω Ρίου άτομα με 10 λεωφορεία. Η αυτοκινητοπορεία βρίσκεται στην Πανεπιστημίου. Για σήμερα στις 8 το βράδυ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

12.10 Η αυτοκινητοπομπή αυτή την ώρα βρίσκεται εκτός του κέντρου της πόλης. Κατευθύνεται στη Βενιζέλου.

11.40 Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία με αυτοκίνητα και μηχανάκια στο κέντρο της Πάτρας Πρόκειται για αυτοκινητοπομπή καθώς πολλά μέλη διέρχονται από το κέντρο με οχήματα. Κρατούν σημαίες, έχουν αφίσες στ΄αυτοκίνητα, κορνάρουν, σχηματίζουν το σήμα της νίκης και καλούν σε συγκέντρωση το βράδυ στις 8 το βράδυ στα Ψηλά Αλώνια.

Όπως φώναξαν με ντουντούκα “Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι η μοναδική ελπίδα για την οριστική αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας”

Στο κέντρο έχει προκληθεί μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση και η αστυνομία ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button