ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ο Θ. Στούπας πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου – Βόνιτσας

Ο Θεόδωρος Στούπας εξελέγη σήμερα το πρωί Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις δημαιρεσίες στο Δημαρχείο Βόνιτσας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Πογωνιώτης, από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και γραμματέας ο Σπύρος Καταγής, από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.


Στην 7μελή Οικονομική Επιτροπή: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο δήμαρχος Γ. Αποστολάκης (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Δημήτριος Βίτσας και Νικόλαος Πάντας.

Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι:
Κώστας Τσακάλης και Σωτήρης Προδρομίτης απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Αποστόλης Πέρλης από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμφωνία Ελπίδας Δημήτρης Μασούρας.

Στην 7μελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πάντας (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Κώστας Τσακάλης και Αθηνά Βέμη- Καρέλου.
Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Ανδρέας Καλαντζής και Λεωνίδας Τζεφριός απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Δημήτρης Παξινός από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και η Καίτη Σιαπλαούρα από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.

xiromeronews

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button