Παναιτωλικος

Στον Παναιτωλικό το φλουρί της Super League

epi-kopi-pitasΤο Το Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτης επεφύλαξε αρκετά άσχημα μαντάτα από τη NOVA. Το κανάλι που έχει υπογράψει το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Λίγκα υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να ζητήσει την παρακράτηση του 20% από την συμφωνία.

Επικαλείται τον Νόμο 4172/13 άρθρο 38 του Υπουργείου Οικονομικών που ψηφίστηκε τον περασμένο Ιούλιο και προβλέπει την παρακράτηση 20% για παραχώρηση δικαιωμάτων. Στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί όμως δεν είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο.

Εφόσον γίνει πράξη αυτό, τότε αυτομάτως μειώνονται τα έσοδα των συλλόγων. Επίσης υπάρχουν ομάδες που πήγαν σε τράπεζες, πήραν το προβλεπόμενο από τη NOVA ποσό και στην συνέχεια έγινε συμφωνία για να εισπραχθούν τα χρήματα από το κανάλι.

Η Λίγκα είναι καθ’ όλα αρνητική στο αίτημα της NOVA. Ξεκαθαρίζει πως έχει κάνει deal για καθαρό ποσό και ό,τι δεν είχε καμία ενημέρωση για το 20%. Εξελίξεις πρόκειται να υπάρξουν άμεσα πάντως. Κατά τα άλλα στο Δ.Σ. κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Παναιτωλικός, στον οποίο έπεσε το φλουρί από την πίτα. Όταν όμως διαπιστώθηκε από τους παρευρισκόμενους σε ποιά ομάδα έλαχε το φλουρί, ο εκπρόσωπος των Αγρινιωτών είχε ήδη αποχωρήσει από την αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button