ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στον Άη Στράτη ο δήμαρχος Θέρμου για την εκδήλωση μνήμης του Νικόλαου Σιαλμά

Στο μνημείο με το σύμβολο της σμηναρχίας του Νικόλαου Σιαλμά και το ακρωτήρι που πήρε το όνομα του, σήμερα Παρασκευή 17.6, έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, παρουσία του δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα.

«Με μεγάλη συγκίνηση συμμετείχαμε σήμερα στο στον Αη Στράτη Λήμνου, στην εκδήλωση για την Θυσία του Ήρωα Υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά από το Θέρμο», έγραψε σε ανάρτηση ο κ. Κωνσταντάρας.


Αναλυτικά:

Με μεγάλη συγκίνηση συμμετείχαμε σήμερα στο στον Αη Στράτη Λήμνου, στην εκδήλωση για την Θυσία του Ήρωα Υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά από το Θέρμο.

Μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά , τον Αρχηγό ΓΕΑ Πτεραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον Αδερφό του Αεροπόρου μας Κωνσταντίνο Ανδρέα Σιαλμά, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγο του , ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας με ελικόπτερο Σινούκ μεταβήκαμε στο ακρωτήρι που φέρνει το ονομά του.

Εκεί μας ανέμεναν η Δήμαρχος Μαρία Κακαλή, ο Έπαρχος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λήμνου πατέρας Κύριλλος και κάτοικοι του νησιού.

Αύριο 18 Ιουνίου συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την Θυσία του πατριώτη μας Αεροπόρου και η Πολιτεία τον τίμησε σήμερα στον Αη ΣΤΡΑΤΗ με ξεχωριστό τρόπο και την διαβεβαίωση τόσο του υφυπουργού , όσο και του Α/ΓΕΑ ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιχειρησιακή ικανότητα να προστατεύσουν την Πατρίδα .

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button