ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Στο Υπουργείο Υποδομών Καραγκούνης και Αποστολάκης για τη δημιουργία ημικόμβου στη θέση Ζευγάρι

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης με θέμα την υποβολή αιτήματος στο αρμόδιο υπουργείο για την τροποποίηση της μελέτης του έργου Αμβρακία-‘Ακτιο με σκοπό τη δημιουργία ημικόμβου στη θέση «ΖΕΥΓΑΡΙ».

Τόσο ο Κ. Καραγκούνης όσο και ο κ. Αποστολάκης τόνισαν ιδιαίτερα την σπουδαιότητα αποδοχής του αιτήματος τροποποίησης του κατασκευαστικού έργου, που υπεβλήθη ύστερα και από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας που εξουσιοδοτήσε τον δήμαρχο για τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη αυτού του σκοπού.


Πιο αναλυτικά, το αίτημα στοχεύει στην κατάλληλη τροποποίηση της μελέτης του σχετικού έργου (και συμπερίληψη στην τρέχουσα εργολαβία), προκειμένου να κατασκευαστεί ημικόμβος με είσοδο από το δρόμο Κατούνας – Λουτρακίου, στη θέση Ζευγάρι, ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Δ.Ε. Μεδεώνος και να επιτευχθεί η παροχή μέγιστης ασφάλειας του δρόμου και ταχύτερης πρόσβασής των χρηστών στην έδρα του Δήμου κι σε άλλες συνδεόμενες περιοχές .

Αναμένεται σύντομα απάντηση επί του αιτήματος από το αρμόδιο Υπουργείο.

Φωτό αρχείου

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button