Εκλογές

Στο Ξηρόμερο και στη συνάντηση του "Κινήματος" στην Αμφιλοχία ο Σ.Τορουνίδης

po-toroynidis-xiromero1Ο υποψήφιος  βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας  Σάκης  Τορουνίδης ολοκλήρωσε χθες μία ακόμη περιοδεία, αυτή τη φορά στις Τοπικές κοινότητες Φυτειών και Παππαδάτου  της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών και την Τοπική Κοινότητα Κατούνας  της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος, όπου και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους των περιοχών.

po-toroynidis-xiromero2Μετά το τέλος της περιοδείας παραβρέθηκε στη συνάντηση του κόμματος «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ» ,η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμβρακία στην Αμφιλοχία, όπου εκτός από τα μέλη και τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού παρευρέθησαν και αρκετοί υποστηρικτές του κινήματος.

po-toroynidis-xiromero3Οι περιοδείες του Υπ. Βουλευτής Αιτ/νίας Σάκη Τορουνίδη, θα συνεχισθούν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, που τις πρωινές ώρες  θα επισκεφθεί τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μακρυνείας και Αρακύνθου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα περιοδεύσει  στην πόλη της Ναυπάκτου και θα παρευρεθεί στη  συνάντηση του κόμματος  «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου  NAFS στις  18:00.

po-toroynidis-xiromero4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close