Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Στο βάθρο των νικητών ο Κώστας Σταμούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ.

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Σταμούλης έδειξε ότι ανήκει στην κατηγορία των καλύτερων Ελλήνων δρομέων αθλητών στις μεγάλες αποστάσεις .

Μετά το χρυσό μετάλλιο το 2018 και το ασημένιο το 2019 στα 5000μ. ήρθε εχθές και το ασημένιο στα 10000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.


Ύστερα από ένα διάστημα αβεβαιότητας και δυσκολιών λόγω του Covid-19 και με την εφαρμογή ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, στο καταπράσινο στάδιο του Άργους Ορεστικού, διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων ελλήνων αθλητών αντοχής.

Ο Aγρινιώτης δρομέας μετά από μια συγκλονιστική κούρσα κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και να επισφραγίσει την σταθερά ανοδική πορεία που διανύει τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι με αφοσίωση, πάθος, σωστή και οργανωμένη δουλειά μπορείς να πετύχεις μεγάλες διακρίσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η σπουδαία διάκριση έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν ληφθούν υπόψη οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζε στην προπόνηση κατά την προετοιμασία του ο αθλητής του Μπάμπη Ποσονίδη.

Επόμενος αγώνας στόχος του πρωταθλητή Κώστα Σταμούλη, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 5000μ. που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button