ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στο συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Χριστίνα Σταρακά

Στο 20ο Συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας που διεξάγεται στην πόλη του Αγρινίου, παραβρέθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου και χαιρέτησε τις εργασίες του η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά.

Στον χαιρετισμό της, η κ. Σταρακά αφού τόνισε την σημασία της διεξαγωγής του συνεδρίου στην περιοχή του Αγρινίου, ανέφερε ότι τέτοια συνέδρια θα πρέπει να αποτελούν μόνιμη επιδίωξη των αιρετών του τόπου, ενταγμένα σε ένα συνολικότερο αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα περιλαμβάνει εξειδικευμένο και στοχευμένο συνεδριακό τουρισμό.


«Αυτό που επιθυμούμε είναι μαζί, εσείς με τις επιστημονικές σας γνώσεις και εμείς ως πολιτεία να είμαστε δίπλα στον Έλληνα παραγωγό, να προφυλάσσουμε το εισόδημά του και παράλληλα να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα για μια αειφόρο αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη. Κύριο μέλημα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι αυτό να επιτυγχάνεται με μεθόδους που δεν υποβαθμίζουν το περιβάλλον, διατηρούν τη βιοποικιλότητα και δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στον άνθρωπο» κατέληξε η Αντιπεριφερειάρχης.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Σταύρος Αραχωβίτης παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας κ. Ηλία Τραυλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια συνεδρίου που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και γραπτές ανακοινώσεις, καθώς επίσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις που αφορούν σημαντικά προβλήματα και θέματα της Ζιζανιολογίας στην χώρα μας.

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία, είναι μη κερδοσκοπικό επιστημονικό σωματείο, συμπληρώνει φέτος 36 χρόνια λειτουργίας και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση, στην αναζήτηση και στην μετάδοση της γνώσης που προωθεί την ζιζανιολογική επιστήμη.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button